Så kan du tjäna pengar hemifrån som student

Om du är student behöver du ofta ha koll på pengarna och se till att de räcker. Ett problem som student är att du alltid har lite pengar, och ojämt med tid. Under vissa tider är det lätt att jobba extra, under andra går det inte alls. Här kommers tipsen på hur du kan tjäna pengar hemifrån.

1. Blogga och sälj digitala produkter

Du lever redan en del av ditt liv på nätet. Varför inte använda en del av tiden till något konstruktivt, som faktiskt ger dig pengar. Idag är det många som tjänar pengar på att blogga. Det är stor konkurrens, många som försöker och nästan alla misslyckas, men ofta beror det på att de inte håller ut. Starta tio nischade bloggar. Se vilka som bär sig. Utveckla de bloggarna med en webbshop. Bästa sättet att tjäna pengar på nätet är genom att sälja digitala produkter. Om du bloggar om träning, kan du ta hjälpa av en apputvecklare som PiJa och skapa träningsappar att sälja. Digitala produkter som appar, filmer och e-böcker är ett smart sätt att skapa passiv inkomst. Det spelar nästan ingen roll vad du bloggar om, språk, träning, historiska personer, fiske eller brygga eget öl, du kan alltid skapa en app.

2. Betalda undersökningar

Det är svårt att verkligen tjäna pengar på betalda undersökningar, särskilt som svensk. Däremot kan du tjäna några extra hundralappar när du ändå sitter och slötittar på en film. Om du deltar i betalda undersökningar kan du få presentkort till kända varumärken och ibland också få testa produkter som du sedan får behålla.

3. Skriva slogans och delta i tävlingar

Du kan faktiskt tjäna pengar på att skriva slogans och delta i tävlingar. Om du tycker det är roligt, kan du tjäna mellan några hundralappar till flera tusen per år. Det är ju ingen garanterad vinst, men många vinner faktiskt både saker och pengar.

Related Posts

© All Right Reserved
ezy