Studentrabatter

Det finns en rad olika studentrabatter tillgängliga för dig som student, vilket är väldigt bra då man kan komma undan billigare med det mesta i studentlivet. Som student har du tillgång till Mecenatkortet som du kan visa upp för att kunna bevisa för en butik att du är student. Detta kort kan ge dig billigare telefonabonnemang, kaffe på tågstationen och mycket mer.

Vad mecenatkortet erbjuder

Det är en väldigt lång lista med alla rabatter mecenatkortet kan ge, men helt enkelt kan du få rabatter på väldigt mycket, särskilt online. Det kan vara allt från barnkläder till vuxenkläder, resor, kulturarrangemang och inträden till konserter, museum och tillställningar.

Andra rabatter

Fråga i matbutiker om de har rabatt för studenter. Gym och badhus har ofta lägre pris för studenter och olika resekort med lokaltrafiken kan också ha rabatt för studenter. Det finns mycket pengar att spara in på att leta efter rätt sorts rabatter och erbjudanden. Kolla även hos försäkringsbolagen, för de kan också i många fall erbjuda rabatt för just de som studerar. Hemförsäkring är kanske något du som student måste ha i ditt studentboende, och glöm inte kolla om det går att få nya datorn eller mobiltelefonen billigare med studentrabatt.

Related Posts

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

© All Right Reserved