Ta ett lån som student

Den som är student, eller den som en gång varit det, vet att det bitvis kan vara tufft ekonomiskt. Det är inte helt lätt att att få pengarna att räcka till varje månad, om man inte skulle råka ha ett välbetalt extrajobb. Allra mest kännbart blir det vid plötsliga utgifter, där det helt enkelt inte finns någon buffert att använda sig av.

Lån utan UC

Lösningen för att få loss pengar som student i ett sådant fall är att ta ett lån. Det finns flertalet låneinstitut som erbjuder lån utan UC, men den jobbiga uppgiften är att leta reda på dessa i “lånedjungeln” på nätet. Som tur är så finns det sajter som samlar information om precis den typen av lån, där Lånaucfritt.se är en sådan sajt. Här kan man snabbt och enkelt bilda sig en uppfattning om de olika långivarna, där information om exempelvis räntekostnad, lånets löptid och åldersgräns för lånet tydligt visas. Dessutom ges några räkneexempel för att förtydliga ytterligare.

Att låna utan UC innebär att låneansökan inte registreras hos Upplysningscentralen. Det här kan ha stor betydelse vid framtida låneansökningar, eftersom alla förfrågningar registreras och påverkar kreditbetyget för låntagaren. Tänk därför på att undvika låneförfrågningar med UC så långt som det är möjligt.

Related Posts

© All Right Reserved
ezy